<< vissza
2018. 03. 22

MOST 5 ÉV GARANCIA*5 év garancia*


Legyen az első új LADA Vesta Kombi és LADA Vesta SW Cross modelljeink tulajdonosainak egyike és tudja biztonságban gépjárművét 5 évig! 
*Most az első 50 vásárlónk számára a gyári 3 év garancia mellé +2 év szerződéses hajtáslánc szavatosságot is biztosítunk.

Próbálja ki új LADA Vesta modelljeinket márkakereskedéseinkben és döntsön a biztonság mellett! 


Jelentkezzen be tesztvezetésre!

Új LADA Vesta Kombi - Legyen tiéd a tér!


Bevásárlás? Családi kirándulás? Költözés? A LADA Vesta Kombi kényelmes, kompakt, családi autó, amely megbízható társa lesz a városi forgalomban és azon kívül is. Tágas utastér, hatalmas csomagtartó és gazdag felszereltség jellemzi. Praktikus, kényelmes és elegáns, bármihez is szeretné használni.


Új LADA Vesta SW Cross – Mondj igent az élményre!


Igazi szabadidő autó, tágas utas- és csomagtérrel, átlagon felüli kényelmi extrákkal. Az off-road műanyag protektorbetétek a kerékíveken és karosszérián, a matt ezüst integrált tetősín, a hátsó szélterelő és a cápauszony antenna igazán vonzóvá teszik az autót. Az ehhez társuló megemelt hasmagasság és a 17” könnyűfém kerekek igazán sportos és lendületes crossoverré varázsolják.


 

Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x